Ridskolan

Bilder på hästarna

Bilder och lite information om våra hästar finns om du klickar på de tre strecken uppe till vänster. Här nedan är några av våra hästar.

Priser

Knatte 10 veckors kurs: 130kr/gång 1300kr
Ridlektion i grupp junior: 190kr/gång
Ridlektion i grupp senior: 235kr/gång
Ridlektion träningsgrupp: 240kr/gång junior, senior 260kr/gång
Privatlektion 1 person: 475kr, privat häst 375kr
Privatlektion 2 personer: 800kr
Privatlektion 3 personer: 900kr

Terminstider

Aktuella terminstider finns på denna sida: Kalender

Medlemsavgift

För att rida på ridskolan behöver du vara medlem i Bratteborgs Ryttarsällskap. Se information om medlemskap och avgifter här: Ridklubben.

Terminsbetalning och igenridning

Avgiften för gruppridning (Observera att annat gäller för knattekurs) betalas i förskott, två gånger per termin. Fakturan skickas via mail till samtliga. Uteritter, lovaktiviteter, extra träningar och liknande betalas per gång. Om fler i familjen rider eller om man av andra skäl vill dela upp sin betalning av ridavgiften så går det bra, kontakta isåfall ekonomiansvarig på mailadress ekonomi@bratteborgsrs.se

Igenridning kan ske vid återbud för sjukdom i mån av plats, max 2 tillfällen/termin. Igenridning går inte att spara till nästa termin.

Uppsägning av ridabonnemang skall ske skriftligt till ridlararna@bratteborgsrs.se senast 1 månad innan fakturan ska vara betald. Detta gäller de vanliga grupperna. Knattekurs har andra bestämmelser.

Uppsägning av plats

Uppsägning av plats sker vid terminsbyte, viktigt är att uppsägning sker innan senaste uppsägningsdatum för att vi ska kunna planera och fylla grupper för kommande termin. Missad uppsägning innebär att kostnad för kommande termin måste betalas. Uppsägning sker skriftligt via mail till ridlararna@bratteborgsrs.se.

Vårterminen – Senaste uppsägningsdatum 1/12
Höstterminen – Senaste uppsägningsdatum 1/6

Återbud

Personalen planerar hästarnas arbete. Därför är det viktigt att i god tid meddela återbud. Förhinder meddelas under telefontid vardagar mån-tors 15:30-16:15 på telefonnummer 0393-13130 eller via mail till: ridlararna@bratteborgsrs.se

Café Krubban / Stallfiket

Fiket i krubban har öppet med självservering under lektionstid. Det finns fika, drycker och godis m.m. Klubben tar kontant betalning eller swish. Skriv upp i vår ”bok” vad du handlar från fiket.
Från 1 februari kommer Café Krubban att vara bemannad under lektionstid. Bemanningen utgörs av ridandes föräldrar/annan vuxen enligt rullande schema.

Vad kan du hjälpa till med?

Ridskoleverksamheten i Sverige är unik, det finns inget annat land i världen som kan erbjuda denna tillgänglighet till förenings- och hästverksamhet. Detta beror till stor del till av våra kommuners och statens välvilliga inställning till ridsporten, men också en stor del till ideellt engagemang. För att hjälpa till behöver man inte vara hästkunnig. Mycket av arbetet på klubben kan vara andra uppgifter, exempelvis snickeri, målning, sopa, räfsa, putsa fönster, baka mm.

Klubben arrangerar även tävlingar och behöver all hjälp vi kan få under en tävlingsdag. Som funktionär kan du hjälpa till att bygga och ta bort hinder, släppa in och ut tävlingsekipage från banan, vara på parkeringen med mera. Även serveringen behöver som sagt en hjälpande hand. För att kunna hålla vår fina anläggning i ett bra skick behöver vi din hjälp!

Vi skapar på så sätt en bra gemenskap och har roligt ihop, vi driver vår klubb framåt tillsammans!

Kontakt

Kontaktuppgifter för ridskola och styrelse hittar du här: Kontakt